Huseier

Hvorfor leie ut din bolig til Prohousing?

Du forholder deg til en profesjonell aktør med flere års erfaring. 

Direkte leiekontrakt

Prohousing inngår avtale med deg som utleier. Du slipper å forholde deg til stadig nye leietakere som trenger kontrakt for å bo hos deg – du forholder deg kun til avtalen med Prohousing.

Garantert husleie

Lei av leietakere som ikke betaler til avtalt tid? Prohousing garanterer for månedlig utbetaling av husleie. På denne måten har du et forutsigbart leieforhold uten å måtte purre.

Redusert risiko

Prohousing står ansvarlig for tap og skade. Vi følger Arbeidstilsynets krav og har gode rutiner ved overtakelse med protokoll og det samme ved tilbakelevering av bolig.

Driver du med boligutleie og ønsker trygghet?

Vi er interessert i både kort- og langtidsleie, store og små enheter.

Alt fra leiligheter i premium klasse til rom i bofellesskap er av interesse.

Registrerer eiendommen, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Trygge og anstendige boliger

Alle boliger Prohousing skal fremleie må følge Arbeidstilsynets krav og vi har fokus på å være ryddige og ordentlige i alt vi gjør.

Det skal gjennomføres overtakelse med protokoll og det samme ved tilbakelevering av bolig og vi har også brannsikkerhetskontroll hvert kvartal i alle våre boliger.

Les mer om Arbeidstilsynets krav til innkvartering her

Referanser

Hva våre kunder sier om oss

Livio Eiendom AS har jobbet samme med ProHousing i over 2 år nå. Vi opplever prosessen proffesionell og ryddig alt fra kontrakt, overtagelse, betalig og oppfølging. Leietaker blir proffesionellt fulgt opp og husene holdes også ryddig. Leietaker er stort sett arbeidere som jobber lange dager og ønsker selv et trivelig og rent sted å bo
Thomas S. Knutsen
Daglig leder, Livio Eiendom