home

Bedrift

La Prohousing håndtere bolig for din bedrift!

Norges eneste fullverdige innkvarteringstjeneste for bedrifter. Vi leverer fiks ferdig bolig for din bedrift og deres ansatte, hvor som helst i Norge.

Play Video about Prohousing Logo

Reduser din risiko

Aldri mer tomme rom

Har du leid bolig og noe gikk galt? Kanskje din medarbeider takket ja til oppdrag og plutselig ombestemte seg så du måtte betale for tomme rom? Med Prohousing slipper du dette.

Slipper håndtering av husleieavtaler

Å håndtere en husleieavtale kan være utfordrende og tidkrevende. Når man håndterer flere avtaler kan det være utfordrende å få god kontroll, spesielt uten riktig bakgrunn og erfaring. Bruk Prohousing og glem om husleieavtaler.

Ingen risiko for tap eller skade

Å estimere risiko knyttet til tap eller skade er vanskelig. Stiller din bedrift med depositum eller firma garanti? Kanskje dere har en god kontroll på hvor mye penger er utestående. Kan det påvirke likviditeten? Hva skjer om du mister dem? Si stopp til den type risiko. Bruk penger på ting som har betydning.

Vi følger opp dine ansatte

Leietaker velger selv standard

Å bestemme seg hvor man skal bo og hva slags standard bolig burde ha er vanskelig avgjørelse. Vi har ulike behov og preferanser. La din medarbeider bestemme hvilke sted som passer dem best.

Flerspråklig support

Har du kommunikasjons-utfordringer med din medarbeider? Vårt kundesenter hjelper deg og følger opp dine medarbeideres boliger.

Finne veien til bolig og jobb

Noen medarbeidere er slitne etter en lang reise, har ikke erfaring fra Norge og noen finner ikke veien. Vi hjelper medarbeidere å finne veien til bolig og jobb uten tvil.

Spar tid og kostnader

Vi finner boligen hvor som helst i Norge

Vårt house finding team har bakgrunn fra eiendomsmegling og har god erfaring med å finne bolig over hele Norge.

Levering på 1-3 virkedager

Vi har leveringsgaranti på tilbud på bolig. Ved særegne krav på bolig kan levering være 7 virkedager.

Innflytningsklare boliger

Alle våre boliger er møblert til en viss standard og har strøm og internett inkludert.

Kontakt oss

Vi står klare til å hjelpe deg og svare på dine spørsmål. Fyll ut kontaktskjema til høyre, så kontakter vi deg innen kort tid.

Trygge og anstendige boliger

Alle boliger Prohousing skal fremleie må følge Arbeidstilsynets krav og vi har fokus på å være ryddige og ordentlige i alt vi gjør.


Det skal gjennomføres overtakelse med protokoll og det samme ved tilbakelevering av bolig og vi har også brannsikkerhetskontroll hvert kvartal i alle våre boliger.

Les mer om Arbeidstilsynets krav til innkvartering her

Få full oversikt over dine boligforhold

Med Prohousing sin boligportal får du full oversikt over alle dine leieforhold. 

Vår boligportal

Trygge og anstendige boliger

Alle boliger Prohousing skal fremleie må følge Arbeidstilsynets krav og vi har fokus på å være ryddige og ordentlige i alt vi gjør.


Det skal gjennomføres overtakelse med protokoll og det samme ved tilbakelevering av bolig og vi har også brannsikkerhetskontroll hvert kvartal i alle våre boliger.

Hva våre kunder sier om oss

Prohousing får mig att känna mig viktig som kund hos dem och har får alltid den bästa personliga kundeservicen man kan be om. Dem svarar och leverar snabbt och dem är respektfulla och trevliga. Mina erfarenheter med Prohousing har bara varit bra och jag rekommenderar dem starkt!
Michaela Bergström
HR-konsuelt, Adecco Norge

Ønsker du å vite mer om våre tjenester?