Staff House

Staff House

Har du behov for å leie bolig til dine medarbeidere? Ønsker du også å unngå hele prosessen med å finne en bolig som har riktig størrelse og beliggenhet, og samtidig innfrir arbeidstilsynets krav til innkvartering? Da har du kommet til rett sted!

 

Prohousing har siden 2017 stått for over 4.000 leieforhold til over 45 forskjellige bedriftskunder. Nå lanserer vi vår nyeste tjeneste: Staff House.

Hvordan tjenesten fungerer

Gjennom Staff House tilbyr vi våre bedriftskunder mer fleksibilitet, kontroll og oversikt enn tidligere. 

 

Slik fungerer løsningen:

 

Du som arbeidsgiver informerer oss om hvilke boligbehov bedriften din har, og vårt house finding team gjør sitt beste for å presentere et boligtilbud som dekker disse behovene. Når vi sammen har funnet en bolig du er fornøyd med, så er det du som arbeidsgiver som signerer leieforholdet.

Fordeler for arbeidsgiver

I motsetning til Employee Room, er det altså ikke medarbeider som står ansvarlig for leieforholdet, men din bedrift. Dermed vil det kun være bedriften din som disponerer boligen. På denne måten kan du sikre bolig til alle dine medarbeidere i god tid før oppstart av nye prosjekter, som også gjør det lettere å påta seg nye prosjekter med kort forvarsel.

 

Dette åpner for at du som arbeidsgiver har fleksibiliteten til å fritt veksle mellom hvilke av dine arbeidstakere som benytter boligen, uten at du trenger å gå gjennom Prohousing. Du vil selvfølgelig også ha full oversikt over hvem som bor i boligen til en hver tid i portalen vår. 

Fordeler for medarbeidere

Staff House gir ikke bare fordeler for deg som arbeidsgiver, men også dine medarbeidere. Når du som arbeidsgiver signerer leieforholdet, vil dine medarbeidere slippe ansvaret med å finne bolig på egen hånd.

 

Dersom dine medarbeidere kommer fra utlandet, kan det være mye nytt som møter dem når de kommer til Norge for første gang. Gjennom Staff House vil du som arbeidsgiver ha muligheten til å plassere medarbeiderne dine under ett og samme tak. Da kan du sikre at dine medarbeidere bor sammen med sine kollegaer, som kan gjøre opplevelsen av å komme til et nytt land mer bekvemmelig. 

Kontakt oss

Høres Staff House ut som noe for deg og din bedrift? Ønsker du å vite mer om Staff House og våre tjenester? Da kan du lese mer om våre tjenester her

 

Om du har flere spørsmål og/eller ønsker å booke et møte med oss, så er det bare å kontakte oss, våre veiledere hjelper deg gjerne.

del dette innlegget