Employee Room

Employee Room

Trenger dine medarbeidere å leie en bolig? Prohousing sørger for at dine medarbeidere får et sted å bo som både har riktig størrelse og beliggenhet. Samtidig innfrir alle våre boliger arbeidstilsynets krav til innkvartering! Les videre for å vite mer om tjenesten vår; Employee Room.

 

Prohousing har siden 2017 stått for over 4.000 leieforhold til over 45 forskjellige bedriftskunder. I løpet av denne tiden har vi lært oss en ting eller to om bolighåndtering.

Hvordan tjenesten fungerer

Employee Room passer perfekt for bedrifter som har sine medarbeidere og virksomhet spredt rundt om i Norge, og som ønsker å la sine medarbeidere velge bolig på egen hånd. 

 

Slik fungerer løsningen:

 

Din medarbeider får tilgang til vår boligportal, og informerer oss om sine boligbehov. Vårt house finding team vil finne en bolig som dekker disse behovene og sender et boligtilbud direkte i portalen. Når vi har funnet en bolig som tilfredsstiller alle krav, så er det medarbeideren selv som signerer leieforholdet. 

Fordeler for arbeidsgiver

Dersom du som arbeidsgiver har flere medarbeidere som er spredt utover forskjellige arbeidsplasser, kan det være greit å slippe å administrere hver enkelt medarbeider sin bolig-prosess. Denne løsningen er derfor svært gunstig for bedrifter som har færre medarbeidere tilstede på en og samme arbeidsplass, og som ønsker å overlate ansvar for bolighåndteringen til Prohousing.

 

Som arbeidsgiver får du mindre ansvar for medarbeiderne dine når du benytter deg av Employee Room. Med Employee Room er det nemlig Prohousing som tar på seg ansvaret med å hjelpe dine medarbeidere i søken etter bolig. Vi administrerer både inn- og utflytting av dine medarbeidere, og stiller med support dersom de har spørsmål eller trenger hjelp. 

 

 

Deler av boligen kan være delt med andre leietakere, fra andre bedrifter. Dersom du heller ønsker å samle medarbeiderne dine i samme bolig, anbefaler vi å sjekke ut vår andre tjeneste, Staff House.

Fordeler for medarbeidere

Employee Room gir dine medarbeidere fordelen av selvstendighet, gjennom å la dem administrere leieforholdet på egen hånd. Når det er medarbeider som signerer leieforholdet, innebærer dette også friheten til å selv velge både beliggenhet, standard og prisklasse på boligen. Vi ønsker at våre kunder vet hva de får, og derfor sender vi alltid med bilder av boligen når vi kommer med et nytt boligtilbud.

 

Vi sørger alltid for at alle boligene vi tilbyr er innflyttingsklare, med både strøm og internett inkludert i prisen. Hos oss betaler medarbeider heller ingen depositum. Du som arbeidsgiver har selvfølgelig mulighet til å subsidiere deler av, eller hele leien på vegne av dine medarbeidere, dersom dette er ønskelig. 

 

Kontakt oss

Høres Employee Room ut som noe for deg og din bedrift? Ønsker du å vite mer om Employee Room og våre tjenester? Da kan du lese mer om våre tjenester her

 

Om du har flere spørsmål og/eller ønsker å booke et møte med oss, så er det bare å kontakte oss, våre veiledere hjelper deg gjerne.

del dette innlegget